اين مقام مسئول با اشاره به کشور برزيل به عنوان يکي از قطبهاي بزرگ اقتصادي مطرح در سطج جهان افزود:سازمان ميراث فرهنگي درصدد افزايش وسعت ارتباط در زمينههاي فرهنگي و اجتماعي بين دو کشور ايران و برزيل است.
وي با بيان اينکه به زودي براي شرکت در اجلاس يونسکو عازم برزيل خواهيم شد افزود:در اين سفر ضمن فراهم شدن فرصتي براي ارتباط با مقامات کشور برزيل، راهکارهاي افزايش همکاري گردشگري بين دو کشور ارائه خواهد شد.همچنين در اين سفر قصد داريم با با وزراي فرهنگ، گردشگري، نمايندگان آژانسها و مسئولان مناطق آزاد کشور برزيل ملاقات کنيم.
وي اتصال خطوط هوائي بين دو کشور را از اصليترين موارد همکاريهاي مشترک بين دو کشور عنوان کرد و گفت: سرمايهگذاران برزيلي ميتوانند براي ساخت هتل و اقامتگاههاي تفريحي در ايران با سرمايهگذاران ايراني همکاري کنند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به مناطق آزاد ايران از جمله کيش، قشم، چابهار، اروند، انزلي و ارس خواستار برقراري ارتباط و همکاري مناطق با منطقه آزاد برزيل و استفاده از تجربههاي مناسب اين کشور پيرامون برنامهريزي اقتصادي در مناطق آزاد شد.
وي طرح ساخت خط آهن از بندر چابهار تا فهرج کرمان را يکي از مهمترين طرحهاي در دستور کار دولت مطرح کرد و افزود: به دليل نبود خط آهن به بندر چابهار، حمل و نقل کالا به صورت محدود و از طريق زميني صورت ميگيرد. اين پروژه نزديک به 700مليون دلار سرمايه گذاري نياز دارد.
معاون رئيس جمهور با بيان اين اينکه بندر چابهار اولين بندر ورودي به درياي عمان و خليج فارس است افزود: با ساخت خط آهن ياد شده، بندر چابهار به خط آهن سراسري ايران و آسياي ميانه متصل ميشود، همچنين فاصله حمل کالاها به کشورهاي چون افغانستان و.. نزديک ميشود.
وي مشارکت سرمايهگذاران دولتي يا خصوصي برزيل براي ساخت راه آهن چابهار را پيشنهاد کرد و گفت: اين بندر، نزديکترين بندر به پنج کشور آسياي ميانه و نيز کشور افغانستان است. اين کشورها به دليل امنيت حاکم در ايران تمامي صادرات و واردات خود را از طريق بنادر موجود در مناطق آزاد ايران انجام ميدهند./119
انتهای پیام/